cazare Bucuresti
+40 727.236.985
romana
english
română
Data sosire:
Data plecare:
Adulti:
Copii:
Varsta:
Varsta:
Varsta:
Varsta:
Locatie

The apartments for rent are located in one of the most important areas of Bucharest standpoint of points of interest in North – Baneasa.
Gradina Zoologica

Daca va doriti sa petreceti timpul liber in mijlocul naturii, inconjurati de animale si pasari excotive, Gradina Zoologica Baneasa, este o alegere inspirata si educativa, in acelasi timp.
Gradina Zoologica se poate lauda cu varietati rare de animale, pasari, pesti si reptile – mai exact peste 4200 de exemplare va asteapta sa le cunoasteti povestile si istoria.
Padurea Baneasa

Este locul ideal pentru recreere si picnicuri in aer liber. Intinsa pe o suprafata de cca 900 de hectare, Padurea Baneasa asigura zonei un caracter de microclimat, in care temperaturile medii sunt mai scazute cu cateva grade fata de centrul Bucurestiului.
Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti

Cel mai mare aeroport din Romania, este situat la periferia Bucuresti-ului, in orasul Otopeni, la cca 16.5 km Nord de centrul Bucuresti-ului. Aeroportul deserveste 67 de destinatii externe si 9 destinatii interne.
Muzeul de Arta Veche Apuseana

Este situat pe strada Doctor Nicolae Minovici, in sectorul 1. Construit in stilul Tudor cu insertii ale stilului normand, muzeul adaposteste arme medievale si moderne, mobilier antic, picturi, un semineu adus din Toscana, raritati bibliofile, vitralii elvetiene si austriece, tapiterii si multe altele.
Therme Bucuresti

Parcul termal este localizat in apropierea zonei Baneasa, mai exact in localitatea Corbeanca. Aici veti gasi, pe langa piscine cu apa termala, topogane pentru copii si restaurante, si cea mai mare gradina indoor si outdoor din Romania, ce gazduieste peste 800.000 de plante si arbori.
Baneasa Shopping City

Fiind unul dintre cele mai mari si vizitate malluri ale capitalei, Baneasa Shopping City cuprinde in total un numar de 200 de magazine. Baneasa Shopping City este fashion mall-ul Bucurestiului, iubitorii de moda gasind aici cele mai importante si renumite branduri.
Grand Combo – parc de distractii indoors

In Baneasa Shopping City, veti gasi unul dintre cele mai frumoase si mari (1500mp) parcuri de distractii indoors. Xbox, perete de catarat de 3.5 m, mese de biliard, piste bowling, simulator auto, shuffle board – sunt doar cateva din activitatile de care va puteti bucura la Grand Combo.
Lacul Baneasa

Intins pe o suprafata de 40 ha, Lacul Baneasa este un lac antropit amenajat pe raul Colentina. Acesta reprezinta o alegere de recreere pe care nu trebuie sa o ratati daca va aflati in apropiere.
Parcul Herastrau

Este cel mai mare parc al capitalei, avand o suprafata de cca 110 ha. Parcul Herastrau atrage prin lacul de 74 de ha, utilizat pentru agrement, pescuit sportiv, sporturi nautice si navigatie, printr-un teatru de vara, cafenele, pista de biciclete si atletism, dar si prin pavilioane de expozitii si cluburi.
Ambasada SUA

Este amplasata pe Bulevardul Dr. Liviu Librescu, nr. 4-6, la o suprafata de 4.5 hectare.
Ikea Bucuresti

Magazinul Ikea din zona Baneasa este singurul magazin Ikea din tara noastra. Aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru casa: decoratiuni, mobilier, accesorii, dar si un loc de joaca pentru copii cu activitati diverse si un restaurant cu preparate delicioase.
Aeroportul International Bucuresti Baneasa

Al doilea aeroport din Romania, din punct de vedere al traficului de calatori, Aeroportul International Bucuresti Baneasa, este construit pe o suprafata de 128 ha. Dispune de o pista de 3200 m lungime si 60 m latime iar pana in 1970, acesta a fost principalul aeroport din capitala Romaniei.
Gradina Zoologica
8 min (7,1 km) distanta fata de hotel
Padurea Baneasa
13 min (8,2 km) distanta fata de hotel
Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti
12 min (11,5 km) distanta fata de hotel
Muzeul de Arta Veche Apuseana
3 min (1,4 km) distanta fata de hotel
Therme Bucuresti
16 min (15,8 km) distanta fata de hotel
Baneasa Shopping City
8 min (4,5 km) distanta fata de hotel
Grand Combo – parc de distractii indoors
8 min (4,5 km) distanta fata de hotel
Lacul Baneasa
2 min (650 m) distanta fata de hotel
Parcul Herastrau
3 min (1,6 km) distanta fata de hotel
Ambasada SUA
7 min (5,2 km) distanta fata de hotel
Ikea Bucuresti
7 min (4,3 km) distanta fata de hotel
Aeroportul International Bucuresti Baneasa
5 min (1,2 km) distanta fata de hotel